(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Karbanátky s cibulkookurkovou omáčkou-mooooc veliká dobrota!!!!!!
Potřebné ingredience
Mleté maso-já už kupuji připravené a ochucené...omáčka:2 lžíce oleje,2-3 lžičky sladké papriky,1 cibulka najemno pokrájená a asi 5 okurek,také najemno pokrájených
Postup přípravy
Z mletého masa si uplácáme karbanátky,které osmažíme na oleji-upozorňuji,že karbanátky myslím bez trojobalu,jenom tak přírodní:-)Zatímco se karbanátky smaží, připravíme si omáčku...Na oleji osmahneme papriku a zalijeme kečupem,po chvilce přisypeme cibulku s okurkou a prohřejeme...Touto směsí přelíváme osmažené karbanátky a podáváme s brambory....Je to zase něco jiného:-)Dnes jsme měli k obědu a manža si moc pochvaloval:-))Tak i Vám snad bude chutnat!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Sonulak
(upraveno)
5. 7. 2008, 20:38
Luci, děkuji za skvělý tip, dnes jsem dělala na oběd, musím říci, že mně velmi chutnalo. Bohužel jsem si myslela, že se zavděčím i manželovi a třeba nějakou tu chválu dostanu, ale manžel když viděl, jakou dělám tu omáčku, tak si ji ani na talíř nechtěl naložit. Tak jsem měla omáčku k obědu sama. Neví, o co přišel. Byla to naprostá lahoda ... Ale mému manželovi se je taky těžko zavděčit, ten mně za jídlo pochválí tak sotva jednou do roka. Ale ode mně dostáváte 100% , přestože já jsem spíše na bílé smetanovosýrové omáčky. Tak tahle nemá chybu, v kombinaci s karbenátkem, zbylo mi trochu na zítra, tak už se mi dělají při pomyšlení sliny. Soňa
onasi
(upraveno)
30. 5. 2008, 22:02
hm...Lucko, vypadá to lákavě!!!
ednet
(upraveno)
31. 5. 2008, 10:30
@onasi
Dášo,fakt vyzkoušejte,je to moc dobré,takové neobvyklé